Kalispera from Athens!

Täällä nyt ollaan! Pakolliset: sää ollut mitä mainioin ja on ollut lämmintä. Kyllä täällä tarkenee. Ruoka on taivaallisen hyvää ja halpaa. Ja se tärkein, shoppailijan paratiisi.


Jos tykkäät kengistä niin this is the place to be. Ketjuliikkeitä löytyy, perus henkka maukka, zara, bershka, pull & bear yms. ja tänään vielä aukes Kreikan ensimmäinen Forever21. Pikkukadut täällä on täynnä pieniä putiikkeja missä on mitä ihanimpia vaatteita todella edullisesti.

Ateena tähän asti on palvellut meitä hyvin, ihmiset todella ystävällisiä ja mitä parasta, todella vähän turisteja eli meidän porukka saa aika paljon huomioa ja näkyy kilsan päästä että ei olla täältä 🙂


Se mikä täällä on hyvä on se että täällä on periaatteessa jotain jokaiselle. Jos haluaa olla kultturelli niin täällä on paljon nähtävää ja historiaa, museoita ja monumentteja. Sitten jos haluaa rantaloman niin niitäkin löytyy ihania. Ja sitten tottakai nämä shoppailumahdollisuudet! Löytyy luxusputiikkeja Louis Vuittonista Gucciin ja myös pienemmälle budjetille oleville kaikkea ihanaa.

Ollaan myös käyty yksi ilta vilkasemassa yöelämää täällä, itse en jaksanut olla hirveän kauaa mutta sain kuitenkin hyvän kuvan millaista se on. Ihana oli ja paikkojakin riittä vaikla muille jakaa. Huomenna olisi taas baari-ilta tiedossa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s