Tiedättekö sen tunteen..

..Kun on miljoona asiaa mitä pitäisi tehdä ja ei tee mieli muuta kun mennä päikkäreille?! No minäpä tiedän. Koko kämppä pitäisi siivota ja paljon muitakin juttuja pitäisi tehdä. Otin kuitenkin pienen breikin ja ajattelin henkisesti valmistautua siivousurakkaan.

Tänään oltiin koulun kanssa koko päivän kaupungilla. Aloitettiin Kiilassa ihanalla aamiaisella ennen kun lähdettiin kiertämään Helsinki Design Districtin kauppoja. Kyllä oli ihanaa käydä sellaisissa kaupoissa missä ei normaalisti tule käytyä ja nähdä mitä kaikkea ihanaa siellä oli.

aamiainen.jpg

Kevät on tullut jäädäkseen ja huomasin että kenkäkokoelmani kaipaisi uudistusta. Kävin jo eilen vähän kaupoilla katselemassa uusia ehdokkaita mutta mistään ei oikeen löytynyt mieluisia. Hakusessa oli käytännölliset kevät/kesäkengät mitä voi käyttää mahdollisimman monen asun kanssa. Koulun jälkeen kävin Kampissa matkalla kotiin ja poikkesin Tommy Hilfigerin uudessa myymälässä ja sieltähän löytyi täydelliset kengät!

tommytommy3tommy2

Vaatekaappini koostuu keväällä/kesällä melkein pelkästään valkoisesta ja vaaleanpunaisesta joten nämä kengät sopivat siihen erinomaisesti.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s