Festari inspo

Valmistuin vihdoin meikkitaiteiljaksi viime perjantaina ja nyt kun ei pääse meikkaamaan toisia päivät pitkät niin ajattelin meikata itteni, ei kuitenkaan mikään perus arkimeikki vaan sain pinterestistä vähän inspistä tehdä festarimeikki.

Oon ehkä maailman paskin ottaa meikkikuvia mutta kai tuosta jonkunlaisen käsityksen saa 🙂 yhestä silmästä oli tippunu yks helmi yyyy. Oli tosi kiva tehdä myös itselle meikkiä, pelkäsin jossain vaiheessa että en osais enää meikata itseäni enään kun on tullut meikattua suurimmaks osaks vaan toisia 🙂 Ensi kerralla yritän keksiä jotain vähän jännittävämpaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s