Lomalla viimeinkin

Ja näin se loma on polkastu käyntiin! Viikko lomaa takana ja vielä olisi pari edessä ennen kun arki taas alkaa. Pääsin jo viime viikolla vähän työn makuun kun olin 10 päivää laivalla. Nyt  on kuitenkin nauttimisen aikaa.

Kirjoitin vähän aikaa sitten siitä mitä haluaisin tänä kesänä tehdä ja suuri osa niistä asioista on jo totetunut. Lähdettiin viime perjantaina ajamaan Närpiöön tomaattikarnevaaleille eli siitä roadtrip ja festarit check. Oli kyllä jännittävä uusi kokemus pakko sanoa, en ole aikaisemmin siellä ollut. Hauskinta oli ehkä se miten ne Närpiöläiset puhuu 😀 Oma äidinkielenihän on ruotsi mutta se miten ne sielä sitä ruotsia väänsi oli niin huvittavaa.

Pari päivää sitten käytiin myös vähän meidän pikku veneellä kalastamassa. Kaikki meni hyvin kunnes se virveli katkes.. ei kyllä tullut kalan kalaa mutta hauskaa oli.

 

Sitten minulla oli oma pieni projekti pistää partsi uuteen uskoon. Ollaan asuttu tässä meidän kämpässä nyt yli 3 vuotta ja olen koko ajan yrittänyt keksiä jonkin näköistä fiksua ratkaisua tähän parveke ongelmaan. Homma on vielä vähän vaiheessa mutta pikkuhiljaa alkaa näyttää paremmalta.

partsipartsi2

Saa antaa vinkkejä tähän ikuisuus projektiin jos vaan löytyy 😀

Nyt pitäisi vielä keksiä jotain tekemistä loppulomalle…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s