Finnish summer

Suomen kesä.. mikä vitsi. No kelistä huolimatta vietän tässä lomani viimeisiä päiviä. Aika on mennyt nopeasti ja näin on taas aika palata arkeen. Olen jo suunnitellut tulevia matkoja ja odotan innolla koska sitä pääsis taas tätä Suomen maata pakoon. Haaveena olisi Thaimaan matka alkuvuodesta ja nyt ainakin näyttää siltä että ollaan kovasti sinne menossa.

Käytiin tänään ajelemassa Espoon pikkuteitä ja löydettiin pari kivaa paikkaa missä otettiin alla olevat kuvat. Oli hauskaa testata mihin tää mun uus kamera pystyy. Ihan ok kuvia sillä tuli, ens kerralla pitää kyllä löytää joku vähän iloisempi malli.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvien välissä on ehkä 10min ja näin se sää vaan teki täyskäännöksen, ensin täysillä aurinkoa ja sitten kasa pilviä ja hirvee tuuli. No mitä sitä sen enempää valittaa, aina on mahdollisuus vaihtaa maisemia.

Iltasella käytiin vielä veneilemässä ja yritettiin epätoivosesti kalastaa mutta mun kala saldo tältä kesältä on edelleen pyöreä 0.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s