Persauki Yacht Club x Arvonta!

persauki1-600x176

 

Mikä persauki? No persauki yachtclub tietysti! Se on Suomen ensimmäinen persaukisten pursiseura. Miten tällaiseen pursiseuraan sitten liitytään? Normaalisti jäsenyyden saa tilaamalla itselleen jonkun persauki tuotteen ja samalla saa itselleen jäsenkortin MUTTA nyt minulla on ilo ja kunnia pitää pienimuotoinen arvonta missä juuri sinä voit liittyä meidän persaukisten iloiseen joukkoon! Palkintona Persauki Yacht Club collari.

 

perse

No sitten itse asiaan! Osallistuminen on helppoa. Käy tykkäämässä Me, Myself & Denise facebook sivusta ja jaa sieltä tämä postaus, näin olet mukana persauki collarin arvonnassa. Voittaja saa valita itselleen collarin värin ja koon, värivaihtoehdot ovat musta, harmaa ja viininpunainen. Palkinnon arvo 59€! Kilpailu päättyy sunnuntaina 20.8 klo. 21.00. Onnea matkaan!

Mikäli onni ei potkaissut tällä kertaa ja haluat kuitenkin itsellesti persauki collarin tai muuta kivaa niin tilaamaan pääsee tästä -> Persauki <-

*postaus toteutettu yhdessä persauki yacht clubin kanssa

4 thoughts on “Persauki Yacht Club x Arvonta!

  1. Miten tämmöinen mummu joka ei ole FB.ssa, voinko osallistua kuitenkin arvontaan, kerron tästä noille nuoremmillekin jotka taas käyvät tykkäämässä ja jakamassa? Kiva collari on.

    Like

  2. I see you don’t monetize your site, don’t waste your traffic, you can earn extra cash every month because you’ve got hi quality content.
    If you want to know how to make extra $$$, search for:
    Mrdalekjd methods for $$$

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s