Party all the time

Lähdettiin eilen extreme keikalle all the way to Närpiö. Olihan sinne kuitenkin vähän matkaa, noin 5 tuntia autossa istumista mutta hyvässä seurassa se meni nopeasti. Meillä oli kaverimme mukana ja hänen roolinsa oli olla illan joulupukkina. Oltiin siis yhteisen kaverimme baarissa soittamassa ja pakko sanoa että eilen oli todella hyvät bileet.

dj4

dj.jpg

Olin ensin vähän skeptinen että tuleeko sinne ketään mutta ihan turhaan nimittäin tupa täyttyi hyvin 🙂 Tämä keikka oli minulle vähän erilainen koska yleensä kun olen keikalla niin soitan ihan alusta loppuun mutta tällä kertaa soitin illan alussa ja pupu soitti loppuillan. Oli myös kivaa kun sai soittaa vähän erityylistä musiikkia kun normaalisti eli ei pelkästään listahittejä vaan aika pitkälle omia lemppareita eli pääosin housea ja sen tyylistä. Itse olen todella tyytyväinen iltaa ja meillä oli todella hauskaa.

dj1

Itse en viihdy yökerhoissa asiakkaana ja enemmänkin ahdistun aina vähän jos on liikaa ihmisiä ympärillä, en myöskään juo hirveesti alkoholia joten viime kerrat baarissa olen ollut aina selvinpäin. Toista on sitten olla DJnä, se on kuitenkin hauskaa ja viihdyn hyvin siinä työssä, vaikka en sitä työksi haluaisi kutsua vaan tämä on ehkä ennemminkin harrastus mistä saa palkkaa 🙂

dj3dj5

 

Nyt istutaan autossa menossa kotiin ja siellä odottaa iso pyykkivuori mikä pitäisi saada purettua. Ensi viikolla on on tapahtumassa jänniä asioita ja niihin liittyen kotona riittää hommia. Töihinkin pitäisi lähteä loppuviikosta ja niin ne vapaat vaan menee 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s